Levering

De bestilte varer leveres efter registreret indbetaling, som foretages enten via bankoverførsel med Dankort, Visa/Dankort eller med e-dankort.
Leveringstiden på produkter, der er på lager, er 1 - 4 hverdage, hvis ikke andet er anført. Dog kan der i ferieperioder være længere leveringstid. Se åbningstider.


Forsendelse

Alle varer sendes med Post Nord eller GLS, pallevarer sendes med SDL Schou-Danielsen Logistik A/S. Ved bestilling til en dansk adresse tillægger vi kr. 49,00 incl moms, men ved køb over kr 475,00 er det fragtfrit, disse priser er gældende til brofaste øer i Danmark, ved ikke brofaste øer, kontakt os venligst for en pris.

Hvis der betales med dankort hæves det tilrettede beløb. Det er muligt for Fyns Havedam Aps at hæve mindre end det accepterede beløb, ikke mere end det accepterede.

Da der er store omkostninger forbundet med bankoverførsler fra udlandet, har vi valgt ikke at sende varer til udlandet, Grønland og Færøerne indtil videre.

 

Betaling

Hos Fyns Havedam Aps har du følgende betalingsmuligheder:  Dankort,  Visa/Dankort,  e-dankort og bankoverførsel.
Alle priser er anført i danske kroner (DKK) og er inklusive moms.

 

Dankort og VISA/Dankort

Det samlede beløb hæves først på din konto efter varen er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Dine indkøb på Internettet bliver lettere, hvis du vælger at bruge Visa/Dankort.
Du skal i forbindelse med betaling opgive dit kortnummer og udløbsdato.

 

Bankoverførsel

Ved bankoverførsel bedes det pågældende beløb overført til Reg.: 9370 - Kontonr.: 4560 149 390. Husk at anføre dit ordrenummer ved overførslen. Der går normalt et døgn, inden betalingen registreres. Når betalingen er registreret, afsender vi varen.

 

Gem din faktura

Med varerne vil du modtage en faktura for dit køb hos Fyns Havedam Aps. Denne faktura skal du gemme, som du gemmer kvitteringer fra den fysiske verdens butikker, idet denne faktura dokumenterer, at du har købt varerne hos os.

 

Sikker betaling

Derfor er det sikkert - Betalingssystemet i vores netbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort-informationer, du sender til os i forretningen. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.


Hvis du betaler med Dankort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,-, når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen www.betaling.dk

 

Fortrydelsesret/Returnering af varer

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen inden 14 dage. Dog skal varen være i samme stand som ved modtagelsen. varer må ikke være åbnet/ibrugtaget. Sammen med varen bedes du vedlægge kvittering for købet samt skrive din bankoplysninger, så returnerer vi dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare eller ombytter det til noget andet, hvis du ønsker det.

 

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler kunden. Skulle en vare være defekt eller en forkert leveret, betaler vi selvfølgelig fragtomkostningerne.

 

Reklamationsret

Iht. købeloven ydes 24 måneders reklamationsret regnet fra købsdatoen.
Reklamationer skal foretages i rimelig tid og senest 2 måneder fra at fejlen ved produktet konstateres.

 

Personlige oplysninger

Når du handler i vores netbutik, har vi brug for en række oplysninger om dig. Herunder kan du se, hvilke informationer vi indsamler, og hvad de bruges til.

 

Navn og adresse

For at kunne sende dine varer til dig, har vi brug for dit navn, adresse, E-mail og mobil telefonnummer.

 

E-mailadresse

Dette felt skal udfyldes, således vi kan sende dig en elektronisk bekræftelse.

Firma oplysninger

Fyns Havedam ApS

Knarreborg Møllevej 8

5883 Oure

Tlfnr: +45 40158814

E-mail: info@fynshavedam.dk

CVR nr. 26124158

Top